Descoperind Magia Abecedarului Ilustrat

Descoperind Magia Abecedarului Ilustrat

Salutare tuturor! Sunt Roxana, un artist pasionat de ilustrații.

În ultima vreme, am observat o lacună în lumea literaturii pentru copii - nu am reușit să găsesc un abecedar ilustrat cu diacritice în limba română care să mă satisfacă. Așa că, m-am gândit: "De ce să nu creez eu însumi ceea ce căutam?" Cu fetița noastră pregătindu-se să înceapă grădinița, am simțit că acum este momentul ideal să lansez acest proiect ambițios. Poate inspirația a venit în timp ce mă gândeam la mâncărurile ei preferate sau la fructele exotice pe care le-am descoperit în călătoriile mele. Așa am ajuns să populez abecedarul cu fructe, legume și condimente din toate colțurile lumii. Unele dintre ele sunt cu adevărat unice, precum pepenii chinezești cu interior galben sau xigua.


A fost o adevărată aventură să creez fiecare ilustrație pentru acest abecedar. Fiecare literă a alfabetului român a primit atenție specială, și am oferit chiar și posibilitatea personalizării literelor cu fonturi diferite - fie ele clasice sau caligrafice. De asemenea, am considerat esențial să ofer o calitate excepțională. Posterul poate fi comandat la dimensiuni A3 sau A4 sau, pentru cei care preferă varianta digitală, îl pot printa acasă. Folosim o hârtie de artă de înaltă calitate, care își păstrează frumusețea și prospețimea de-a lungul anilor. Aceasta face ca abecedarul să fie nu doar util, ci și o operă de artă în sine.

M-am bucurat enorm să văd reacțiile pozitive ale celor din jurul meu. Mulți au subliniat cât de important este să avem un astfel de instrument în educația copiilor, iar feedback-ul primit m-a motivat și mai mult să împărtășesc creația mea cu lumea. Imaginile colorate și distractive sunt perfecte pentru camera copiilor, oferind un element atât educativ, cât și estetic. Profesorii și educatoarele pot, de asemenea, să îl utilizeze ca resursă valoroasă în sălile de clasă.

Acest proiect a fost mult mai mult decât o simplă idee pentru mine. A fost o călătorie în care am combinat pasiunea pentru artă cu dorința de a contribui la educația și dezvoltarea celor mici. Dacă v-a plăcut această creație sau aveți sugestii, vă invit să lăsați un comentariu mai jos. Și, desigur, dacă doriți să aduceți magia alfabetului român în casele voastre, abecedarul este disponibil pentru comandă în magazinul meu online aici.

Spor la învățare!

 

Roxana - Poufarine Arts

Înapoi la blog